BodyAttack 55 min

Aerobinen tunti menevän musiikin tahdissa. Tämä on tuntisi, jos pidät vauhdista! BodyAttack tarjoaa reippautta, energiaa ja sykehuippuja.  Tunnilla ei tarvita välineitä.

 

BodyBalance 55 min

Tai chi-, pilates- ja  joogapohjaista ryhmäharjoittelua, jossa venytellään, tehdään vartalon kiertoja sekä kehitetään tasapainoa ja voimaa. Salli kehosi ja mielesi saavuttaa tasapaino. Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneille.

 

BodyCombat 55 min

Tehokas harjoittelumuoto, jonka liikkeissä yhdistyvät useat itsepuolustuslajit, kuten karate, Muay Thai ja nyrkkeily. Tunti sisältää hyppyjä, potkuja ja hurjaa menoa! Tunti soveltuu kaikille kovasta menosta pitäville!

 

BodyPump 55 min

Lihaskestävyystunti, jossa pumpataan rytmikkäästi kaikki lihasryhmät läpi. Välineinä säädettävät helppokäyttöiset SmartBar painotangot ja SmartStep steppilauta. Tunnilla ei tehdä liikkuvaa sarjaa ja tunnin tehoon pystyt itse vaikuttamaan säädettävän painotangon ansiosta. Tunti sopii hyvin liikunnan vasta aloittavalle sekä pitkään harrastaneelle.

 

BodyStep 55 min

Erittäin tehokasta penkkiaskellusta ja lihaskuntoharjoittelua SmartStep steppilaudalla. Tällä tunnilla pakarasi saavat treeniä, syke nousee huippuunsa ja tunnin jälkeen suupielet hipovat korvia. Takuuvarma hikitunti!

 

CXWorx 30 min

30 minuutin tehokas keskivartalotreeni. Tällä tunnilla niin vasta-alkaja kuin vanha tekijäkin saa keskivartalonsa loistokuntoon!

 

KiertoTreeni 45 min

Kiertoharjoitteluna tehtävä todella monipuolinen lihaskuntotreeni. Tunnilla käytetään välineitä ja liikkeet tehdään omassa tahdissa oman kunnon ja tunnon mukaan! Tunti sopii erittäin hyvin vasta-alkajille sekä myös pitkään treenanneille.

 

LesMills Barre 60 min

Les Mills BARRE on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta; BARRE vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. BARRE antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

 

LesMills Tone 45 min

Monipuolinen muokkaustunti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: sykettä nostavasta aerobisesta osuudesta, toiminnallisesta lihaskunto-osuudesta sekä keskivartaloa vahvistavasta treenistä. Tunnin liikkeet ovat turvallisia lihaskuntoliikkeitä, jotka sopivat niin vasta-alkajille kuin pitkään harrastaneille.

 

MOVEIT-SPECIAL 90 min

Ryhmäliikunnan tykistä. Tunnilla sattuu ja tapahtuu. Monta ohjaajaa lavalla. Tämä tarvitsee vain kokea. Mikään spessu tunti ei ole samanlainen. Tunninkesto 90minuuttia mutta saattaa pidentyä osallistujien ja ohjaajien innostuksen mukaan :)

 

Moveit® Tehdas 55 min

Moveit® Tehdas on monipuolinen tunti. Motoriikkaa ja liikkuvuutta lisäävä sekä kiineettiseen rakenteeseen kohdistuvaa tiukkaa ja tehokasta lihaskuntoa. Tällä tunnilla haastat itseäsi aivan uudella tavalla. Tunti sopii kaikille, jos vaan pääset kyykkyyn.

 

PoriJam 45 min

Tule ja vapauta sisäinen tanssijasi Laaksosen Tomin johdolla! Usean tanssilajin yhdistelmä, jossa pidetään hauskaa niin että hiki lentää! Aivan ihanaa! Sopii kaikille.

 

SaunaYoga 45 min

Hetkesi hyvään oloon! SaunaYogan jälkeen lihakset ovat elastiset. Selkäranka ja nivelet tuntuvat siltä kuin ne olisi voideltu lämpimällä öljyllä. Harjoitus pysäyttää tehokkaasti myös mielen oravanpyörän. Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Mitä mukaan tunnille? Kevyt liikuntavarustus, esim. shortsit / caprit ja toppi / T-paita. Ota mukaasi myös hikipyyhe, juomapullo ja laudeliina.

 

Sh`Bam 60 min

Les Mills SH’BAM on tanssitunti kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät siitä täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla voit päästää sisäisen tähtesi vapaaksi – vaikka tanssi ei olisikaan lajisi. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, yökerhojen tanssi- musiikki, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit.

Fiilistele, irrottele, ihastu, nauti.

 

TFW Energy Circuit 60 min

TFW Energy Circuit tunti on erinomainen treeni mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttia. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti eri välineitä.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Huolto 60 min

Training for Warriors huolto, on erilaisia kehonhuolto tunteja TFW:ssä käyville treenaajille.

 

TFW Hurrikaani 60 min

Hurrikaani on treeni mikäli tavoitteesi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Kehitetty loistavaksi fysiikkaharjoitteeksi.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW OMA 60 min

 

TFW Speed Str 60 min

Speed tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden nopeuden ja voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Strength(ala) 60 min

Strength Voima tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Strength(ylä) 60 min

Strength Voima tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW TEKNIIKKAVOIMA (starter) 60 min

TFW TEKNIIKKAVOIMA TUNTI ON TARKOITETTU TFWPorin Starter-kurssilaisille.  

 

Vaihtuva 55 min

Vaihtuva tunti on ohjaajan "oma" tunti. Tunnin sisältö vaihtuu ohjaajan mukaan. Vaihtuva tunti ilmoitetaan viikottain Hot News osiossa

 

VatsaPeppuTreeni 45 min

Tunnilla keskitytään sen nimen mukaisesti vatsaan ja pakaroihin selkää unohtamatta. Lämmittelyn jälkeen laitetaan täysillä poltetta peppuun, kiihdytetään rasvanpolttoa ja tunnin jälkeen nautitaan hyvästä olosta koko kropassa! Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin pitkään treenanneille.

 

Zumba 55 min

Otetaan salsa, flamenco, samba + muutama muu tanssilaji ja lisätään vähän hulluttelua, saadaan ZUMBA. Letkeää rallattelua ja hauskanpitoa liikkuvalla tanssitunnilla. Tunti sopii kaikille.