Avoin - TFW Hurrikaani 60 min

AVOIN-HURRIKAANI

OLETKO AINA HALUNNUT TIETÄÄ MITÄ ON HURRIKAANITREENI? Tule ja testaa mitä on TRAINING FOR WARRIORS -hurrikaani!

Hurrikaani on treeni mikäli tavoitteesi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Kehitetty loistavaksi fysiikkaharjoitteeksi.

 

BodyAttack 55 min

Aerobinen tunti menevän musiikin tahdissa. Tämä on tuntisi, jos pidät vauhdista! BodyAttack tarjoaa reippautta, energiaa ja sykehuippuja.  Tunnilla ei tarvita välineitä.

 

BodyBalance 55 min

Tai chi-, pilates- ja  joogapohjaista ryhmäharjoittelua, jossa venytellään, tehdään vartalon kiertoja sekä kehitetään tasapainoa ja voimaa. Salli kehosi ja mielesi saavuttaa tasapaino. Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneille.

 

BodyCombat 55 min

Tehokas harjoittelumuoto, jonka liikkeissä yhdistyvät useat itsepuolustuslajit, kuten karate, Muay Thai ja nyrkkeily. Tunti sisältää hyppyjä, potkuja ja hurjaa menoa! Tunti soveltuu kaikille kovasta menosta pitäville!

 

BodyPump 55 min

Lihaskestävyystunti, jossa pumpataan rytmikkäästi kaikki lihasryhmät läpi. Välineinä säädettävät helppokäyttöiset SmartBar painotangot ja SmartStep steppilauta. Tunnilla ei tehdä liikkuvaa sarjaa ja tunnin tehoon pystyt itse vaikuttamaan säädettävän painotangon ansiosta. Tunti sopii hyvin liikunnan vasta aloittavalle sekä pitkään harrastaneelle.

 

BodyStep 55 min

Erittäin tehokasta penkkiaskellusta ja lihaskuntoharjoittelua SmartStep steppilaudalla. Tällä tunnilla pakarasi saavat treeniä, syke nousee huippuunsa ja tunnin jälkeen suupielet hipovat korvia. Takuuvarma hikitunti!

 

BodyTone 45 min

Monipuolinen muokkaustunti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: sykettä nostavasta aerobisesta osuudesta, toiminnallisesta lihaskunto-osuudesta sekä keskivartaloa vahvistavasta treenistä. Tunnin liikkeet ovat turvallisia lihaskuntoliikkeitä, jotka sopivat niin vasta-alkajille kuin pitkään harrastaneille.

 

CXWorx 30 min

30 minuutin tehokas keskivartalotreeni. Tällä tunnilla niin vasta-alkaja kuin vanha tekijäkin saa keskivartalonsa loistokuntoon!

 

CXWorx + Veny 45 min

30 minuutin tehokas keskivartalotreeni. Tällä tunnilla niin vasta-alkaja kuin vanha tekijäkin saa keskivartalonsa loistokuntoon! Treenin jälkeen avataan kehoa ja lihaksia sopivilla kevyillä venytyksillä.

 

GRIT Cardio 30 min

Tällä tunnilla treenataan ilman välineitä oman kehon painolla. Cardio on loistava tuntivalinta sinulle, joka haluat treenata tiukasti ja nopeasti. Tunnin kesto on 30 min.

 

GRIT Series 30 min

GRIT Series on mahtava HIIT workout. Se on miksaus kaikista kolmesta GRIT sarjaan kuuluvasta tunnista (Cardio, Strength ja Plyo). Tunti on juuri niin tiukka kuin itse päätät. Treenaat omalla tasollasi ja motivoivat ohjaajamme tsemppaavat sinut yli rajojesi! GRIT Series vie sinut kohti uutta kuntotasoa.

 

GRIT Strength 30 min

HIIT (High Intensity Interval Training) takaa sinulle tuloksia nopeasti. Strength on lihasvoimaa kehittävä harjoitus. Välineinä käytetään SmartBar levytankoa, -painoja ja SmartStep-lautaa. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä.

 

HIIT Kolkyt 30 min

Moveit® HIIT 30' Uusi korkean sykkeen teemallisesti vaihtuva tunti. Tunti on juuri niin tiukka kuin itse päätät. Treenaat omalla tasollasi ja motivoivat ohjaajamme tsemppaavat sinut yli rajojesi!

 

Hikikellari 55 min

Uuden Hikikellarin promo tunti

 

Hyvänolon päivä 

Hyvänolon päivissä on aina muuttuva teema. Pääset siis nauttimaan aina kunkin teemanmukaisista luennoista, herkuista ja tunneista. Moveit® Hyvänolon päivissä voi myös olla mukana joku yhteistyökumppani.

 

ITG luento 55 min

Intense Training Group -luento, Luentoja treenaamisesta, ruokavaliosta, palautumisesta ja huollosta sekä unen tarpeesta.

 

Joulukankut 75 min

Joulun jälkeen poltetaan kinkut kankuista. 75' minuuttinen sessio on hyvä startti vuoteen 2017. Vatsapepputreeniä hieman pidempään á la Mari.

 

Juoksutekniikkakoulu 60 min

5.4.2017 starttaa Moveit® 8 viikkoa kestävä Tekniikkajuoksukoulu - Tämä siis ei ole mikään juoksuryhmä, vaan opettava, kehittävä ja tavoitteellinen koulu niillä, jotka haluavat kehittyä paremmaksi lenkkeilijäksi. Ensimmäinen tapaaminen on yhteinen, jossa käydään sisältö yhdessä #ryhmässä läpi. Tämän jälkeen osallistujat jaetaan ryhmiin, tällä tavalla saamme annettua paremmin henkilökohtaista ohjausta osallistujille. Kouluun kuuluu tekniikkaoppia, juoksua radalla sekä maastossa. Tekniikkaoppiin kuuluu askelluksen osiin purku, hengitys- sekä juoksurytmityksen analysointia sekä näiden molempien istuttaminen sinun tapaasi juosta. Tällä tavalla kehityt 8 viikon aikana lenkkeilijänä ja tavoitat omat lenkkitavoitteesi varmemmin. Koulusta vastaa Moveitin oma Triathlon valmentaja Mika. Mika on Suomen Olympiakomitean hyväksymä valmentaja ja on Suomen fysiikkavalmentajien aktiivinen jäsen.

 

Kahvakuula Basic 55 min

Toiminnallista kokovartaloharjoittelua kahvakuulilla. Tunti ei sisällä askelkuvioita ja liikkeet ovat sekä turvallisia että tehokkaita. Tunti sopii kaikille!

 

Kahvakuula HIIT + Core 45 min

Kahvakuula HIIT saapui Moveit® salille!!! Toiminnallista kokovartaloharjoittelua, sykettä, voimaa ja kestävyyttä! Kaikki samassa paketissa! Ryhmävalmennusta parhaillaan, ryhmässä tekeminen koukuttaa ja antaa paljon. Tule yksin, kaksin tai yhdessä ryhmässä. Suositellaan jo kahvakuula-taitajille, aloita kahvakuulaharjoittelu uudesta Kahvakuula Basic tunnistamme.

 

Kangoo Jumps 50 min

Tunti on energinen ja kokonaisvaltainen harjoitus, joka kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Perusliikkeitä on helppo aloittelijankin
seurata ja niitä voidaan vaikeuttaa sitä mukaan kun taidot kehittyvät.

 

KiertoTreeni 45 min

Kiertoharjoitteluna tehtävä todella monipuolinen lihaskuntotreeni. Tunnilla käytetään välineitä ja liikkeet tehdään omassa tahdissa oman kunnon ja tunnon mukaan! Tunti sopii erittäin hyvin vasta-alkajille sekä myös pitkään treenanneille.

 

KuntoBaletti 55 min

Aikuisbalettia, joka sopii kaikille! Tunti kehittää voimaa ja notkeutta, kiinteyttää vartaloa sekä parantaa ryhtiä, hengittämistä ja koordinaatiota. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita.

 

LesMills Barre 60 min

Les Mills BARRE on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta; BARRE vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. BARRE antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

 

Mielellesi 180 min

Sunnuntaina 3.3 me nappaamme ajan itsellemme Mariian ja Miian seurassa. Keskitytään kehoon ja mieleen, poistetaan stressiä, löydetään keinoja parempaan uneen, huolletaan kehoa lempeästi venytellen, rentoudutaan ja aloitetaan matka kohti tasapainoisempaa sinua. 

Päivään pukeudutaan rennon lämpimästi ja villasukat ovat ehdottoman tärkeät. Tarjolla hedelmiä ja lämpimiä luomujuomia, voit myös päivän päätteeksi mennä kiireettömästi nauttimaan hyvinvointisaunaan (muista pyyhe mukaan).
 

 

Moveit® 55' 55 min

Moveit®55' - Tuttu ja turvallinen, mutta aina yhtä tehokas! Tällä tunnilla laitetaan rasva palamaan ja muokataan kädet, vatsa, reisi- ja pakaraosasto entistä ehompaan kuntoon. Muokkauksessa liikkeet tehdään oman kehon painoa käyttäen tai perinteisillä jumppavälineillä tehostaen. Alussa lämmitellään reippaasti askeltaen, minkä jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Moveit® -muokkauksen jälkeen vartalosi kiittää hyvästä treenistä! Tunti soveltuu kaikille. 

 

Moveit® Baila 55 min

Sekoitellaan eri tanssilajeja ja lisätään vähän hulluttelua hitti musiikin rytmeissä, saadaan Baila. Letkeää rallattelua ja hauskanpitoa liikkuvalla tanssitunnilla. Tunti sopii kaikille.

 

Moveit® Balance 55 min

Tai chi-, pilates- ja  joogapohjaista ryhmäharjoittelua, jossa venytellään, tehdään vartalon kiertoja sekä kehitetään tasapainoa ja voimaa. Salli kehosi ja mielesi saavuttaa tasapaino. Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo pitkään liikuntaa harrastaneille.

 

Moveit® Balleriina 45 min

Moveit® Balleriina - Lasten oma Moveit® tunti. Tanssia, koordinaatiota ja liikettä lapsille leikkimielisesti tanssin ja liikunnan avulla. Tunti on suunniteltu 4-6 vuotiaille tanssista kiinnostuneille.

 

Moveit® Dance 45 min

Uusi liikkuva Moveit® tunti kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Tanssitaan mm. kuntobalettia, afrotanssia, showtanssia Broadway musikaalien tahdittamana.. Sinulla ei tarvitse olla tanssitaustaa tai vuosien kokemusta. Riittää että haluat liikkua hyvän musiikin tahdissa ja olet valmis heittäytymään liikkeen vietäväksi! Tunti sopii siis kaikille!

 

Moveit® Goes 80's 45 min

Moveit® Goes 80', Grapevine ja Aerobic fanien kulta-aika! Tutut liikkeet ja helpot askelkuviot tulevat takaisin. Hyvän musiikin tahdissa on helppo liikkua! Tunti pitää sisällään helppoja askelsarjoja ja lopuksi lyhyet venyttelyt, tunti sopii kaikille. Tunnin kesto 45'.

 

Moveit® Huolto 45 min

Moveit® Huolto - Tunnilla käydään läpi koko keho. Huolletaan, vahvistetaan ja palautellaan kehon lihaksia. Tunnin jälkeen olosi on kevyt mutta treenattu! Kehonhuollossa käytetään tuttuja välineitä ja voit itse määrätä tunnin tehokkuuden. Sopii niin palauttavaksi kuin kunnonkohotus treeniksikin. 

 

Moveit® Mind 'n Body 55 min

Rentoutta ja rauhaa keholle ja mielelle, hetki itselle. 

Moveit Mind 'n Body –tunnilla harjoittelet hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Opit tunnistamaan kehosi ja mielesi tuntemuksia, ja hyväksymään ne lempeästi. Saat eväitä stressinhallintaan ja univaikeuksiin, parannat keskittymiskykyäsi ja vahvistat hyvinvointiasi.

Mitä mukaan tunnille? Mukavat, joustavat vaatteet, mielellään lämmin pitkähihainen huppari tms. Voit halutessasi ottaa mukaasi myös villasukat.

 

Moveit® Tehdas 55 min

Moveit® Tehdas on monipuolinen melkein täysin bodyweight tunti. Motoriikkaa ja liikkuvuutta lisäävä sekä kiineettiseen rakenteeseen kohdistuvaa tiukkaa ja tehokasta lihaskuntoa. Tällä tunnilla haastat itseäsi aivan uudella tavalla. Tunti sopii kaikille, jos vaan pääset kyykkyyn.

 

Moveit® Vauva&Äiti 45 min

Moveit vauva&äiti on aikuisen ja 3-15kk ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa. Tunti auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, mutta liikkeet sopivat hyvin myös isille, kummille tai mummille. Kunto kohoaa ja vauvan käsittelyvarmuus kasvaa. Aikuisen liikkuessa vauva saa sylissä kokemuksen liikkeen rytmistä ja musiikista. Jumppa kehittää samalla vauvan ajattelutaitoa, minäkuvaa sekä valmiuksia sosiaaliseen vuorovaikutukseen. 

Tunti kestää noin 45 min ja koostuu liikkeistä, joissa vauva on mahdollisimman paljon mukana. Rakenteeltaan tunti on samantapainen kuin aikuisten jumpat, eli tunti sisältää lämmittelyä, lihaskuntoliikkeitä ja venytyksiä. 

Mukaan tarvitset pyyhkeen/viltin lapsen alle ja itsellesi jumppavaatteet, luistamattomat kengät ja vesipullon.

 

Moveit® Yin Yoga 55 min

Avataan kehoa kokonaisvaltaisesti, venytykset ovat pitkiä ja kehoa avaavia. Tunnilla pääset irti kiireistä rennon musiikin voimalla. Lopussa tehdään vielä voimaannuttava loppurentoutus. Tule ja ihastu <3!

 

Moveit® Yläkroppa 55 min

Navasta ylöspäin! Tunnilla vahvistetaan ylävartalon lihaksia unohtamatta keskivartalon muokkausta. Tällä tunnilla hartiat, yläselkä ja kädet saavat treeniä ja hyvä olo on taattu!

 

Moveit® Yoga 55 min

Rauhallinen ja lempeä kokonaisvaltainen joogatunti, jossa keho, mieli ja hengitys toimivat yhdessä. Asanaharjoituksia tietoisesti hengittäen, kehoa ja mieltä vahvistaen, tasapainottaen sekä rentouttaen. Tunti etenee omaa kehoa kuunnellen tavoitteena rauhallinen läsnäolo. Kehotietoisuutta ja stressinhallintaa, hengitys-, ja läsnäolo/meditaatioharjoituksia. Lempeä joogatunti joka sopii kaikille. Tunnin intentio: Less is more! Läsnäoloharjoituksissa hyvä olla pitkähihaista ja vaikkapa villasukat

 

PoriJam 45 min

Tule ja vapauta sisäinen tanssijasi Laaksosen Tomin johdolla! Usean tanssilajin yhdistelmä, jossa pidetään hauskaa niin että hiki lentää! Aivan ihanaa! Sopii kaikille.

 

SaunaPilates 

Istahda, rauhoitu, keskity ja ota hetki aikaa itselle. SaunaPilates sopii kaikille kunnosta riippumatta ja on erittäin hyvä selkäkivuista kärsiville. Puolen tunnin harjoituksen aikana vahvistetaan erityisesti selkää ja vatsaa. Tule nauttimaan saunan lämmön ja hiljaisuuden voimasta. Mitä mukaan tunnille? Kevyt liikuntavarustus, esim. shortsit / caprit ja toppi / T-paita. Ota mukaasi myös hikipyyhe, juomapullo ja laudeliina.

 

SaunaYoga 45 min

Hetkesi hyvään oloon! SaunaYogan jälkeen lihakset ovat elastiset. Selkäranka ja nivelet tuntuvat siltä kuin ne olisi voideltu lämpimällä öljyllä. Harjoitus pysäyttää tehokkaasti myös mielen oravanpyörän. Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Mitä mukaan tunnille? Kevyt liikuntavarustus, esim. shortsit / caprit ja toppi / T-paita. Ota mukaasi myös hikipyyhe, juomapullo ja laudeliina.

 

Secret classes 

Vaihtuva teemaisia ja kestoisia suljettujen ovien tunteja mihin pääsee mukaan vain VIP statuksen omaavat henkilöt.

 

Sh`Bam 60 min

Les Mills SH’BAM on tanssitunti kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät siitä täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla voit päästää sisäisen tähtesi vapaaksi – vaikka tanssi ei olisikaan lajisi. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, yökerhojen tanssi- musiikki, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit.

Fiilistele, irrottele, ihastu, nauti.

 

Super Sunday - BodyBalance 55 min

Moveit® Super Sunday is here! Tule mukaan mahtavaan ryhmäliikuntafiilikseen ja jaa fiiliksesi käyttäen #Ryhmässä. Päivän aikana kaikkien LesMills tuntien uusien ohjelmien lanseeraukset.

 

Super Sunday - BodyCombat 55 min

Moveit® Super Sunday is here! Tule mukaan mahtavaan ryhmäliikuntafiilikseen ja jaa fiiliksesi käyttäen #Ryhmässä. Päivän aikana kaikkien LesMills tuntien uusien ohjelmien lanseeraukset.

 

Super Sunday - BodyVive 45 min

Moveit® Super Sunday is here! Tule mukaan mahtavaan ryhmäliikuntafiilikseen ja jaa fiiliksesi käyttäen #Ryhmässä. Päivän aikana kaikkien LesMills tuntien uusien ohjelmien lanseeraukset.

 

TFW -JUOKSULENKKI 60 min

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

JUOKSU LENKKI FAMILIALLE KATINKURUSSA!

Lähtö tennishallin parkkipaikkalta

lisätietoa TRAINING FOR WARRIORSista osoitteesta: bit.ly/tfwpori

 

TFW Energy Circuit 60 min

TFW Energy Circuit tunti on erinomainen treeni mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttia. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti eri välineitä.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Hurrikaani 60 min

Hurrikaani on treeni mikäli tavoitteesi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa, kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Kehitetty loistavaksi fysiikkaharjoitteeksi.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Speed Str 60 min

Speed tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden nopeuden ja voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Strength(ala) 60 min

Strength Voima tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Strength(total) 60 min

Strength Voima tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Strength(ylä) 60 min

Strength Voima tunnilla keskitytään vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

TFW Total Body 60 min

Total Body Voima tunnilla keskitytään koko vartalon lihaksien ja näiden voimaominaisuuksien kehittämiseen. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille.

VAIN TFWPORIN JÄSENILLE.

lisätietoa: bit.ly/tfwpori

 

Teho 55 min

Hiki virtaa ja syke hipoo huippua! Tehossa ei mikään kohta kropassasi jää treenaamatta, joten tämä tunti on koettava! Tunti sisältää alkuverryttelyn ja lihaskunto-osuuden. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat treenata kovaa!

 

VatsaPeppuTreeni 55 min

Tunnilla keskitytään sen nimen mukaisesti vatsaan ja pakaroihin selkää unohtamatta. Lämmittelyn jälkeen laitetaan täysillä poltetta peppuun, kiihdytetään rasvanpolttoa ja tunnin jälkeen nautitaan hyvästä olosta koko kropassa! Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin pitkään treenanneille.

 

Venyttely 

Jokaisen kuntoilijan lihashuoltoon kuuluva tunti. Vähentää lihasten vahingoittumisriskiä, jäykkyyttä ja lihaskipuja.

 

Zumba 55 min

Otetaan salsa, flamenco, samba + muutama muu tanssilaji ja lisätään vähän hulluttelua, saadaan ZUMBA. Letkeää rallattelua ja hauskanpitoa liikkuvalla tanssitunnilla. Tunti sopii kaikille.