Ohjaajat

Anniina

Anniina

“Energia ja positiivisuus ovat kortteja minun pakassani joita käytän niin omassa arjessani kuin tunneillanikin. Pyrin itse, ja kannustan kaikkia, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mielen ja kehon hallintaan. ”

Emmi

Emmi

Iisa

Iisa

“Pirteä ja pippurinen "Pikku myy", joka saa ohjattavistaan kaiken irti antamalla kaiken myös itsestään. Tunteella, taidolla ja täydellä sydämellä olen vetänyt jo hieman reippaat kymmenen vuotta erilaisia ohjauksia ja kilpaurheiluvalmennusta. Taskusta löytyy mm. liikunnanohjaaja AMK- sekä muodostelmaluisteluvalmentajan paperit, Les Millsin lisensseistä BodyPump, BodyBalance sekä Grit, ja uusimpana tulossa vielä BodyCombat. Vahvuuksiani ovat monipuolisuus sekä suuri intohimo liikuntaan ja hyvinvointiin.”

Japi

Japi

Training for Warriors -Coach

Linda

Linda

Mari

Mari

"Tunneillani hiki virtaa ja hyvä olo tulvii koko vartaloon. Tanssitaustani ansiosta minulta sujuu niin zumbat kuin pumpitkin, unohtamatta kuntobalettia tai koko kropan muokkaavaa teho tuntia! 
Toimin Moveit®:ssä jumppavastaavana - 15 vuoden vahvalla ohjaajakokemuksella. "

Maria S.

Maria S.

Diplomijoogaohjaaja, Yogasource Ryt 500 kansainvälinen koulutusohjelma. Joogaohjausta sydämellä ja lämmöllä kaikille joogapolusta kiinnostuneille. Joogapolku on päättymätön ja ehtymätön voimalähde ja on kuulunut omaan elämäni jo vuosia. Yhdessä luomme ainutlaatuisia hetkiä ja jaamme kokemuksia matkalla tasapainoiseen ja läsnäolevaan tilaan.

Mariia

Mariia

“Uskon yhdessä tekemisen meininkiin ja minusta ryhmäliikunta on juuri sitä parhaimmillaan. Toinen toista tsempaten ja yhdessä hikoillen saadaan hyvä fiilis kaikille! Koen myös tärkeänä, että kiireisen arjen keskellä on hyvä ottaa aikaa itselle ja hakea keho sekä mieli samalle tasolle, viettäen itsensä kanssa laatuaikaa SaunaYogan parissa.”

Marjo

Marjo

“Vankka kokemus jo 15 vuoden takaa. Täydellistä, kun voi yhdistää työn ja rakkaan harrastuksen. Tanssien ja energiaa puhkuen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.”

Mika

Mika

Paula

Paula

Superenerginen ilopilleri, lanteiden keinuttaja ja menevä tanssitaituri. Täydentää loistavasti Moveit® tanssitarjontaa. Monen monta vuotta kokemusta vaikka mistä tanssilajista. Hymy on aina herkässä Paulalla.

Piritta

Piritta

Menevimmänkin mimmin on välillä hyvä hiljentää vauhtia. Tietoinen läsnäolo ja itsensä kuunteleminen rentouttavat mieltä ja kehoa. Lepo ja kropan huoltaminen on yhtä tärkeää kuin treeni. Pysähdy ja hengitä positiivista energiaa Mind 'n Body- tai SaunaYoga -tunneilla.

Tomi

Tomi

“My house is your House. Vien sinut ja kaverisi uskomattomien ja tehokkaiden tanssikuvioiden maailmaan. Jalka ei ole enää jalka eikä käsi ole käsi, vaan kaikki on yhtä suurta kehonkerrontaa. Avaa mielesi ja anna palaa, näin olen aina toiminut ja samaa filosofiaa tuon myös tunneilleni.
Uprocking Dance beats ‘n Let’s go!

Tommi

Tommi

Räväyttävä räjäyttäjä! Tommi hoitaa BodyCombat -tunnin aina rakkaudella lajia ja kanssatreenareita kohtaan. Fiilis kattoon ja vähän ylikin! Teknisesti Tommi sopii BodyCombat -roolimalliksi kenelle tahansa. Tommin ja Dan Cohenin sanoin "Keep it real 'n stay with the fight!"

Tumppi

Tumppi

“BodyCombat, BodyCombat ja BodyCombat! Persoonaa peliin ja hymyä huuleen. Tsemppaan, pomppaan, sinkoilen & sykin - Mun Combatissa on menoa, sekoilua ja kaikkea sitä millainen itse olen. Kuulun kansainvälisen BodyCombat -kilpailun voittaneeseen tiimiin, ja olen myös ylpeä siitä! 
Näkyy tunnilla, Ka-Boom!”

Vaihtuva

Vaihtuva

Voi olla kuka vain ko. lisenssin omaava ohjaaja