Ohjaajat

Emmi

Emmi

Laura

Laura

Lily

Lily

Maria S.

Maria S.

Diplomijoogaohjaaja, Yogasource Ryt 500 kansainvälinen koulutusohjelma. Joogaohjausta sydämellä ja lämmöllä kaikille joogapolusta kiinnostuneille. Joogapolku on päättymätön ja ehtymätön voimalähde ja on kuulunut omaan elämäni jo vuosia. Yhdessä luomme ainutlaatuisia hetkiä ja jaamme kokemuksia matkalla tasapainoiseen ja läsnäolevaan tilaan.

Mariia

Mariia

“Uskon yhdessä tekemisen meininkiin ja minusta ryhmäliikunta on juuri sitä parhaimmillaan. Toinen toista tsempaten ja yhdessä hikoillen saadaan hyvä fiilis kaikille! Koen myös tärkeänä, että kiireisen arjen keskellä on hyvä ottaa aikaa itselle ja hakea keho sekä mieli samalle tasolle, viettäen itsensä kanssa laatuaikaa SaunaYogan parissa.”

Mika

Mika

Paula

Paula

Superenerginen ilopilleri, lanteiden keinuttaja ja menevä tanssitaituri. Täydentää loistavasti Moveit® tanssitarjontaa. Monen monta vuotta kokemusta vaikka mistä tanssilajista. Hymy on aina herkässä Paulalla.

TFW Pori

TFW Pori

Training for Warrior Porin Coach -jengi. Porukassa Tomi, Japi, Mika ja Tumppi -> Lisää tietoa bit.ly/tfwpori

Tomi

Tomi

“My house is your House. Vien sinut ja kaverisi uskomattomien ja tehokkaiden tanssikuvioiden maailmaan. Jalka ei ole enää jalka eikä käsi ole käsi, vaan kaikki on yhtä suurta kehonkerrontaa. Avaa mielesi ja anna palaa, näin olen aina toiminut ja samaa filosofiaa tuon myös tunneilleni.
Uprocking Dance beats ‘n Let’s go!

Tommi

Tommi

Räväyttävä räjäyttäjä! Tommi hoitaa BodyCombat -tunnin aina rakkaudella lajia ja kanssatreenareita kohtaan. Fiilis kattoon ja vähän ylikin! Teknisesti Tommi sopii BodyCombat -roolimalliksi kenelle tahansa. Tommin ja Dan Cohenin sanoin "Keep it real 'n stay with the fight!"

Tumppi

Tumppi

“BodyCombat, BodyCombat ja BodyCombat! Persoonaa peliin ja hymyä huuleen. Tsemppaan, pomppaan, sinkoilen & sykin - Mun Combatissa on menoa, sekoilua ja kaikkea sitä millainen itse olen. Kuulun kansainvälisen BodyCombat -kilpailun voittaneeseen tiimiin, ja olen myös ylpeä siitä! 
Näkyy tunnilla, Ka-Boom!”

Vaihtuva

Vaihtuva

Voi olla kuka vain ko. lisenssin omaava ohjaaja